Lian

Op jonge leeftijd is zij begonnen bij restaurant Jackies, in de bediening als bijbaan naast haar studie Marketing & Communicatie. Na 3 jaar bij Jackies is ze gaan werken als accountmanager voor een uitgeverij waar veel beurzen en congressen werden georganiseerd. Na een aantal jaar was het tijd voor iets nieuws en meer uitdaging. Ze werd benaderd door Valentijn Bergers van The Lemon Tree om de events te organiseren en de marketing/social media op haar te nemen. De leukste bedrijfsfeesten, trouwerijen, babyshowers, kleinere groepen en meer zal Lian tot in de puntjes regelen zowel formeel als informeel. Oestermeisjes, champagnedames, danseressen, zangers, goochelaars of cartoonisten? Bij Valencia is alles mogelijk!

Oestermeisjes, champagnedames, danseressen, zangers, goochelaars of cartoonisten? Lian maakt er een onvergetelijk event van!
Oestermeisjes, champagnedames, danseressen, zangers, goochelaars of cartoonisten? Lian maakt er een onvergetelijk event van!

Andere teamleden:

Mats

Manager
Ooit als klein mannetje begonnen bij restaurant Jackies waar hij van jongs af aan met zijn ouders kwam eten. Mats is nu werkzaam als manager.

Michaël

Eigenaar
Een vakantie op Mallorca triggerde hen om zelf iets op te bouwen. In coronatijd kregen ze de kans om DOK H20 te verbouwen tot restaurant Valencia.