Mats

Ooit als klein mannetje begonnen bij restaurant Jackies waar hij van jongs af aan met zijn ouders kwam eten. Mats is afgestudeerd aan de middelbare hotelschool. Na een aantal jaar daar heeft hij zijn grote liefde Jacomijn ontmoet bij Jackies, nu ook werkzaam bij Valencia. Samen hebben ze besloten om een jaar te werken op Aruba. In de coronatijd zijn ze teruggekomen en is Mats gevraagd voor een avontuur bij Valencia. Mats is werkzaam als manager. Je zult Mats vaak lekker zien kletsen met de gasten en vertellen over de mooie wijnen die Valencia biedt.

Ooit als klein mannetje begonnen bij restaurant Jackies waar hij van jongs af aan met zijn ouders kwam eten. Mats is nu werkzaam als manager.
Ooit als klein mannetje begonnen bij restaurant Jackies waar hij van jongs af aan met zijn ouders kwam eten. Mats is nu werkzaam als manager.

Andere teamleden:

Jacomijn

Manager
Van Amsterdam, Aruba tot aan Deventer. Jacomijn maakt er een onvergetelijke avond van voor haar gasten samen met haar grote liefde Mats.

Lian

Events
Oestermeisjes, champagnedames, danseressen, zangers, goochelaars of cartoonisten? Lian maakt er een onvergetelijk event van!

Michaël

Eigenaar
Een vakantie op Mallorca triggerde hen om zelf iets op te bouwen. In coronatijd kregen ze de kans om DOK H20 te verbouwen tot restaurant Valencia.

Nino

Chef
Al lang in het werkveld. Doorgegroeid als Sous-Chef bij The Lemon Tree om vervolgens als Chef bij Valencia aan de slag te gaan.‍