Michaël

Zijn hele leven is hij al bezig met horeca en ondernemen. Vroeger is Michael samen met zijn moeder een klein bakkerijtje opgestart, gewoon vanuit de keuken. Toen hij 15 werd, is hij begonnen bij Boode in Bathmen als barman. Daar leerde hij zijn huidige compagnon kennen. Een vakantie op Mallorca triggerde hen om zelf iets op te bouwen. Palma had een restaurant met vier verdiepingen waar mensen in rijen voor de deur stonden. Dat was het moment waarop ze dachten: dit is onze droom. In 2008 openden ze restaurant Jackies, inmiddels een begrip in Deventer. Daarna volgden al snel lunchzaak No11. en fine dining restaurant The Lemon Tree. In coronatijd kregen ze de kans om DOK H20 te verbouwen tot restaurant Valencia.

Een vakantie op Mallorca triggerde hen om zelf iets op te bouwen. In coronatijd kregen ze de kans om DOK H20 te verbouwen tot restaurant Valencia.
Een vakantie op Mallorca triggerde hen om zelf iets op te bouwen. In coronatijd kregen ze de kans om DOK H20 te verbouwen tot restaurant Valencia.

Andere teamleden:

Jacomijn

Manager
Van Amsterdam, Aruba tot aan Deventer. Jacomijn maakt er een onvergetelijke avond van voor haar gasten samen met haar grote liefde Mats.

Lian

Events
Oestermeisjes, champagnedames, danseressen, zangers, goochelaars of cartoonisten? Lian maakt er een onvergetelijk event van!

Mats

Manager
Ooit als klein mannetje begonnen bij restaurant Jackies waar hij van jongs af aan met zijn ouders kwam eten. Mats is nu werkzaam als manager.

Nino

Chef
Al lang in het werkveld. Doorgegroeid als Sous-Chef bij The Lemon Tree om vervolgens als Chef bij Valencia aan de slag te gaan.‍