BRUISENDE EVENTLOCATIE

Lees verder
Hola! Ontdek Valencia. Dé plek voor een ultiem event. Een Bedrijfsfeest, congres, borrel, jubileum, huwelijk en meer. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Waan je in Spaanse sferen, laat je onderdompelen én geniet. Champagnedames, oestermannen, danseressen, zangers, goochelaars of andere entertainment. Alles is mogelijk, niets is te gek. Alles is mogelijk, niets is te gek. Onze event specialisten denken graag met je mee om je evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Viva Valencia!

Kan je niet wachten? Doe dan gelijk een aanvraag via ons formulier. Benieuwd naar de praktische informatie over de locatie? Download dan onze brochure.

Locatiebezoek plannen

Zullen we je alles zelf laten zien tijdens een rondleiding? Plan dan een locatiebezoek in. Wij bellen je terug. Tot snel!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Inspiratie

WINE & DINE THURSDAY

Inspiratie

DRINKS & BITES

Inspiratie

VIP EXPERIENCE

No items found.

Doe nu een aanvraag

Ons enthousiaste en ervaren Events & Sales-team staat voor je klaar om aan de slag te gaan. Stel gerust een vraag of vraag direct een offerte aan.

De aanvraag

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen spoedig contact met je op. Vergeet niet je motivatiebrief op te sturen naar het bovenstaande e-mailadres.
Er ging iets mis, probeer het opnieuw.